Новини

Бъдете информирани за нас

news

Февруарски прием за магистърската програма

Имаме удоволствието на обявим февруарски прием за магистърската програма. Сега е моментът да се запишете в иновативната програма .

Вижте повечеСкрий

Имаме удоволствието на обявим февруарски прием за магистърската програма. Сега е моментът да се запишете в иновативната програма и да имате възможност да сте практически подготвени за управленска кариера в ИТ.

news

Подготвяме студентите, разчитайки на практиката

Вижте повечеСкрий

Магистърската програма „Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията“ подготвя студентите, разчитайки на съвременна информация и тенденции, директно от практиката. NaXex са успешен партньор в тази магистратура, защото искат да предадат знанията и опита си, като подготвят кадри за ИТ сферата, които да управляват бизнес процесите. Инженерите трябва да се подговят да ръководят, продуктите, процесите и хората в бизнеса. Казусите и дипломната работа се базират на индивидуален подход, по желание на курсистите и съобразено с компаниите, в които работят. Тази магистратура съответства на EMBA в ИТ сферата. Има натрупване на програмисти, но няма кадри, които да ги управляват. "

news

Работещата формула за добро образование е в сътрудничество с бизнеса

Вижте повечеСкрий

Бизнесът винаги изпреварва университетите, но в историята на човечеството ние решихме този проблем, като направихме съвместна програма директно с бизнеса. Тази магистратура е елитна, с най-добрите преподаватели. Ролята на магистратурата е да ти помогне да направиш кариера, като ти даде конкретните знания и контакти. Това помага да се развиеш в избрания от теб кариерен път, а не знания в пространството, които не ти вършат работа.

news

Магистърската програма на NaXex и ВУЗФ е номинирана в сферата "Новатори в образованието" 2017

Вижте повечеСкрий

През юни стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017, която има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование.

news

Представяне на новата магистърска програма

Вижте повечеСкрий

ВУЗФ и NaXex имат удоволствието да Ви поканят на представянето на съвместната магистратура. Събитието ще се състои на 13.07.2017 от 17.30 в зала 501, ВУЗФ.

news

Магистърската програма предлага частични стипендии

Класирането ще бъде извършено на база интервю и събеседване с кандидатите

Вижте повечеСкрий

Класираните кандидати ще бъдат уведомени своевременно, като стипендията важи за целия срок на обучение.

news

ВУЗФ и NaXex организират среща - презентация на съвместната магистратура

Събитието ще се състои на 13.07.2017 от 17.30 в зала 501

Вижте повечеСкрий

На срещата ще се представи програмата на дисциплината, както и лекторите, които са част от съвместния проект.

news

СЪВМЕСТНА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА НА NAXEX И ВУЗФ СТАРТИРА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Програмата е микс от практически и теоретични знания.

Вижте повечеСкрий

Съвместната магистърска програма на NaXex и ВУЗФ стартира през октомври. Програмата има за цел да обучи специалисти в ИТ индустрията, които да са подготвени за предизвикателствата на мениджъра в ИТ среда.