Новини

news

Първо отличие на магистърската програма

Първо отличие на магистърската програма „Мениджмънт в ИТ“.

Вижте повечеСкрий

Първо отличие на магистърската програма „Мениджмънт в ИТ“. Бяхме отличени с първо място от B2B Media в категория "Innovation in Talent Education". Това отличие е за екипа на NaXex, за лекторите и студентите, които направиха програмата възможна.

news

Годишни награди на българската асоциация за управление на хора

Магистърската ни програма беше класирана сред финалистите на годишните награди на българската асоциацията за управление на хора.

Вижте повечеСкрий

Магистърската ни програма беше класирана сред финалистите на годишните награди на българската асоциацията за управление на хора. Напомняме ви, че все още може да се запишете за февруарския прием в програмата.

news

Февруарски прием за магистърската програма

Имаме удоволствието на обявим февруарски прием за магистърската програма. Сега е моментът да се запишете в иновативната програма .

Вижте повечеСкрий

Имаме удоволствието на обявим февруарски прием за магистърската програма. Сега е моментът да се запишете в иновативната програма и да имате възможност да сте практически подготвени за управленска кариера в ИТ.

news

Магистърска ни степен "Мениджмънт в ИТ" получи награда на престижен образователен конкурс

Вижте повечеСкрий

Магистърска ни степен "Мениджмънт в ИТ" е избрана между 50 образователни проекта и е отличена с трето място в категорията "Университети" в престижния конкурс "Новатори в образованието". Щастливи сме, че можем да бъдем част от трансформацията на нашата образователна система, като подготвяме лидерите на бъдещото да завършват магистърската програма с практически знания и основа за кариера в ИТ.

news

Новата учебна година започва

Стартираме програмата на 11.11.2017 г. от 9 ч. в сградата на ВУЗФ

Вижте повечеСкрий

Новата учебна година започва! За нас е удоволствие да приветстваме нашата група от студенти на 11.11.2017. Очакваме студентите в 9:00 часа в сградата на ВУЗФ. Пожелаваме успешна и ползотворна година на всички!

news

Конференция на тема "Иновативно лидерство в ИТ индустрията"

Вижте повечеСкрий

Заповядайте на безплатната мини конференция на тема "Иновативно лидерство в ИТ", която ще се проведе в София Ивент Център на 26.09.17 от 16:00 до 18:00 ч. Ще имате възможност да чуете за новите тенденции, както и да се срещнете с водещи специалисти от ИТ индустрията. Вход свободен.

news

Подготвяме студентите, разчитайки на практиката

Вижте повечеСкрий

Магистърската програма „Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресурси в ИТ индустрията“ подготвя студентите, разчитайки на съвременна информация и тенденции, директно от практиката. NaXex са успешен партньор в тази магистратура, защото искат да предадат знанията и опита си, като подготвят кадри за ИТ сферата, които да управляват бизнес процесите. Инженерите трябва да се подговят да ръководят, продуктите, процесите и хората в бизнеса. Казусите и дипломната работа се базират на индивидуален подход, по желание на курсистите и съобразено с компаниите, в които работят. Тази магистратура съответства на EMBA в ИТ сферата. Има натрупване на програмисти, но няма кадри, които да ги управляват. "

news

Работещата формула за добро образование е в сътрудничество с бизнеса

Вижте повечеСкрий

Бизнесът винаги изпреварва университетите, но в историята на човечеството ние решихме този проблем, като направихме съвместна програма директно с бизнеса. Тази магистратура е елитна, с най-добрите преподаватели. Ролята на магистратурата е да ти помогне да направиш кариера, като ти даде конкретните знания и контакти. Това помага да се развиеш в избрания от теб кариерен път, а не знания в пространството, които не ти вършат работа.

news

Магистърската програма на NaXex и ВУЗФ е номинирана в сферата "Новатори в образованието" 2017

Вижте повечеСкрий

През юни стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017, която има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование.

news

Представяне на новата магистърска програма

Вижте повечеСкрий

ВУЗФ и NaXex имат удоволствието да Ви поканят на представянето на съвместната магистратура. Събитието ще се състои на 13.07.2017 от 17.30 в зала 501, ВУЗФ.

news

Магистърската програма предлага частични стипендии

Класирането ще бъде извършено на база интервю и събеседване с кандидатите

Вижте повечеСкрий

Класираните кандидати ще бъдат уведомени своевременно, като стипендията важи за целия срок на обучение.

news

ВУЗФ и NaXex организират среща - презентация на съвместната магистратура

Събитието ще се състои на 13.07.2017 от 17.30 в зала 501

Вижте повечеСкрий

На срещата ще се представи програмата на дисциплината, както и лекторите, които са част от съвместния проект.

news

СЪВМЕСТНА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА НА NAXEX И ВУЗФ СТАРТИРА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Програмата е микс от практически и теоретични знания.

Вижте повечеСкрий

Съвместната магистърска програма на NaXex и ВУЗФ стартира през октомври. Програмата има за цел да обучи специалисти в ИТ индустрията, които да са подготвени за предизвикателствата на мениджъра в ИТ среда.